IDENTITATE

Vassilias companie SA , este una dintre cele mai inovatoare companii din domeniul de gadget-uri electrice și produse de îngrijire personală . Extinde continuu gama de produse , care le-a câștigat încrederea consumatorilor . Mai mult decât atât , acesta a reușit să câștige o poziție de lider în piața elenă de articole electrice , mai ales în categoria de sisteme de călcat , deține o cotă de piață mare .

În cooperare cu cele mai mari uzine de producție / fabrici în Italia și în China , are , sub denumirea comercială SIMAC – STIRELLA , DYSON , ROHNSON , STIROPLUS , HAIR MAJESTY gama larga de aparate electrice ( de călcat , aparate de bucatarie , articole de sezon , aspiratoare , de îngrijire personală ), care sunt produse în conformitate cu cele mai stricte standarde de calitate , care să acopere nevoile pieței . De asemenea, compania are o colaborare / parteneriat strategic cu unul dintre primele din companii de vânzări de aspiratoare la nivel mondial , engleză DYSON .

Obiectul a companiei este satisfacția utilizatorilor finali și a clienților , prin furnizarea de calitate a produselor , servicii de sprijin ( service post-vânzare , Vassilias garantie , etc ), organizat și rețea extinsă de servicii și dăruire pentru monitorizarea atentă și atentă a nevoile gospodăriei moderne .

Angajamentul de cunoștințe , îmbunătățirea continuă , calitatea de promovare , precum și profesionalismul în domeniul resurselor umane , inspiră încredere și asigura loialitatea clienților , permițând astfel creșterea continuă și evoluția .

Conducerea și ani de experiență în companii aparatelor electrice și a sistemelor de călcat au condus la crearea de produse inovatoare . Vassilias SA stabilit un standard și a creat în colaborare cu Casa italiană , consiliul de pionierat călcat încălzit , care comercializa pe piata din Grecia sub numele de brand Stiroplus .

Compania Vassilias SA funcționează cu toate marile magazine , precum și un număr foarte mare de magazine independente . El a deținut , de asemenea, extinderea rețelei de distribuție și Super Markets . Compania sa confruntat cu numeroase vânzătorii de putere , care menține relații strânse cu toți clienții săi din întreaga Grecia . Eforturile persistente și coordonate ale fortei de vanzari a dus la o acoperire cuprinzătoare de companii de distributie activitate pe piață .

Activitatile companiei au fost extinse prin filiale în piețele din țările balcanice :

BULGARIA
SKOPJE
ROMÂNIA
REPUBLICA CEHĂ
SERBIA

În plus , compania , în strategia sa de creștere în noi piețe , a început noi activități de export în țările europene , examinarea și intrând în parteneriate cu dealeri si distribuitori.