De ce este necesara calcarea rufelor?

De ce este necesara calcarea rufelor?. Fiecare tesatura poate fi compusa din materiale naturale sau sintetice. La fiecare spalare combinatia de apa calda cu apa rece slabeste fibrele. Cand tesatura se usuca, fibrele se intaresc si dau materialului diferite forme si pozitii. Calcarea nu doar netezeste suprafata tesaturii, ci si lichefiaza fibrele cu ajutorul aburului, care in combinatie cu temperatura ridicata reface forma naturala a tesaturii. Aceasta indeparteaza cutele nedorite si creaza altele noi daca se doreste.

HEPA (Particule aer de inalta eficienta)

Filtrul HEPA este un tip de filtru de aer. Un asemenea filtru poate indeparta 99.97% din particulele mai mari de 0.3 micrometri care circula prin aer. Filtrul HEPA are multe intrebuintari, inclusiv in domeniul medical, in autovehicule, aviatie, precum si acasa, cel mai des intalnit fiind la aspiratoare, ca si parte a sistemului de filtrare. Este benefic pentru oamenii cu alergii si astm, deoarece filtrul HEPA opreste particulele fine (precum polenul si acarienii) care genereaza simptomele alergiei si astmului.

Tehnologia micathermic

Incalzirea cu ajutorul panoului radiant este un gen de incalzire in care elementele sunt acoperite de straturi subtiri de mica. Mica este un mineral care produce caldura prin convectia cu caldura radianta si este mai subtire decat orice alt tip de incalzitor. Prin conductivitatea termica, caldura se imprastie in toata incaperea in loc sa se acumuleze intr-un singur loc. Caldura este transmisa intr-un timp mai scurt, facand acest tip de incalzire mai eficient si mai economic. Aceasta tehnologie este recomandata celor care sufera de probleme respiratorii.